Сега ли е точния момент да станем собственици на луксозни къщи?

Сега може би ще кажете:”Да, бе да, тия луксозни къщи са толкова скъпи, че не мога да си ги позволя и да искам”. И ще сгрешите. Ако се позамислите и ако поразгледате различните уеб сайтове на брокерските къщи, които предлагат имоти ще останете изненадани от изключително голямото разнообразие от къщи, апартаменти, вили, студия, които се предлагат там.

Разбира се в зависимост от вашите нужди и от финансовите средства, които можете да отделите, недвижимите имоти се намират в различен ценови диапазон, но все пак, ако мечтата ви е да притежавате луксозни къщи можете да си ги позволите.

Защото точно сега е моментът да закупите луксозен имот в някой от най – престижните квартали на София, на брега на Черно море или на някое красиво място в планината.

Ако само до преди няколко години да се закупи луксозен имот беше почти неосъществима мечта, днес това не е точно така и сега ще обясним защо.

В момента могат да се открият луксозни къщи на цени доста под реалната им стойност, тъй като икономическата криза, в която се намираме накара голяма част от „имащите” и голяма част от чуждите граждани да продават току – що построените си луксозни имоти.

Освен това доста от големите предприемачи за кратко време построиха цели комплекси с луксозни къщи и апартаменти, които обаче отново поради кризата не можаха да продадат на 100%.

Всичко това оказа влияние върху цените на имотите и особено на цените на луксозните къщи и апартаменти.

Ако разгледате офертите на някой от многото брокерски агенции ще установите, че в момента можете да се сдобиете с мечтания имот на половин цена.

На пазара за недвижими имоти в момента се предлагат изключително красиви, огромни луксозни къщи, като някой от тях се предлагат и напълно обзаведени.